fbpx

Saldainių rinkinys Gintaro kelias, 405g.

19.99

Išskirtinis saldainių ir karamelės rinkinys „Gintaro kelias“ lyg Baltijos jūros pakrantė Jūsų delnuose. Rinkinys sukurtas bendradarbiaujant su tarptautinį pripažinimą pelniusiais gintarininkais Virginija ir Kazimieru Mizgiriais. Jų įkurtas „Gintaro muziejus-galerija“ su įstabiais Lietuvos „aukso“ eksponatais įkvėpė „Rūtos“ šokolado meistrus sukurti ypatinga autentika dvelkiančius gintaro akmenukų ir pajūrio kriauklių formų saldainius.

Rinkinys nustebins netradiciniais įdarais: natūraliomis žiedadulkėmis, pasiflorų tyre, maskarponės sūriu. Taip pat rasite lankstinuką, kuriame pasakojama gintaro atsiradimo legenda, originalias atvirutes (2vnt.) ir atsiliepimų skrajutę.

Sudedamosios dalys: šokoladas (32%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrus, gliukozės sirupas, baltasis šokoladas (8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (6,7%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), marcipanas (5%; MIGDOLAI (52%), cukrus, vanduo, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai (sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė), emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų PIENO rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas], PIENO baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), kremo įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų], cukrus, liesi PIENO milteliai, LAKTOZĖ, emulsiklis SOJŲ lecitinas), įdaras base (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai, emulsiklis SOJŲ lecitinas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), kakavos sviestas, lazdyno RIEŠUTŲ įdaras (1,6%; LAZDYNO RIEŠUTAI (50%), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (1,1%), brendis, PIENO riebalai, pasiflorų tyrė (0,9%), razinų su romo aromatu įdaras (0,7%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), mascarponės pasta (0,6%; mascarponės sūris [50%; GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis], cukrus, nenugriebtas PIENAs, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas PIENAs (PIENAs (55%), cukrus (45%)), imbiero milteliai (0,3%), kakavos masė, kiaušinio trynio įdaras (vynas marsala (32%), KIAUŠINIŲ tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, dažikliai [beta karotenas, riboflavinas]), želatina, žiedadulkės (0,1%), liesi kakavos milteliai, maltodekstrinas, etilo alkoholis, dribsniai (0,08%; kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai [saulėgrąžų, rapsų], PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas [MIEŽIŲ], tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, glajinės medžiagos (karnauba vaškas, bičių vaškas, šelakas), tapijokų krakmolas, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, emulsiklis SOJŲ lecitinas, stabilizatorius invertazė. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.
Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2040 kJ / 488 kcal
Riebalai 26 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 14,7 g
Angliavandeniai 56,2 g
Iš kurių: cukrų 49,5 g
Baltymai 4,2 g
Druska 0,1 g

Kategorija: